Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mocno kwaskowa, super odświeżająca
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 105
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 198
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1269
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 105
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 198
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1269
Składniki
Ser oraz wodę ogórkową zmiksować na gładko, doprawić.
Koperek posiekać, jaja zetrzeć na grubej tarce,rzodkiewki i cebulę drobniutko pokroić.
Wszystko zmieszać ze sobą dokładnie i schłodzić.
W sam raz na śniadanie w gorący poranek - bo właśnie takie nadchodzą ....wreszcie.