Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pełna smaku galareta. Mięso na indyczych golonkach jest niezwykle soc...
Odsłon: 146
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 143
Lekka i pełna smaku galareta. Mięso na indyczych golonkach jest niezwykle soc...
Odsłon: 146
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 143
Składniki
Parówki oraz jajka gotujemy.Studzimy,kroimy na mniejsze kawałki,następnie miksujemy,cebule kroimy w kostkę i dodajemy do powstałej masy,do tego dodajemy majonez i przyprawy,dokładnie mieszamy i odstawiamy na ok 30 min do lodówki aby się "przegryzło"