Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne smarowidło do chleba z tuńczyka z puszki z dodatkiem sera, ogórka kiszonego, papryki, cebulki i kukurydzy. Całość połączona łyżką majonezu.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2005
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12964
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 256
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2005
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12964
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 256
Składniki
Tuńczyka wykładamy z puszki do miseczki razem z olejem. Rozdrabniamy go widelcem. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dokładamy do tuńczyka. Kukurydzę osączamy z płynu i dodajemy do ryby. Warzywa kroimy w drobną kosteczkę. Łączymy z tuńczykiem. Doprawiamy całość solą i pieprzem. Dodajemy czubatą łyżkę majonezu. Mieszamy składniki pasty do połączenia.
Pasta z tuńczyka gotowa!