Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może to krótki i łatwy przepis ale według mnie bardzo smaczny!
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 218
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 121
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 266
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 315
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 87
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 218
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 121
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 266
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 315
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 87
Składniki
Parówki przekroj na połowę a rozwałkowane ciasto francuskie pokroj na prostokąty 12,5 na 10cm. Zrób sos, dodaj: ketchup, 5 kropelek sosu tabasco i zioła prowansaldzkie. Wszystko pomieszaj (sos).
Na ciasto wlej trochę sosu i parówkę. Zwiń.
Piecz w temperaturze 220stp przez ok. 15-18 min. SMACZNEGO!!!