Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może to krótki i łatwy przepis ale według mnie bardzo smaczny!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 147
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31332
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 422
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 147
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31332
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 422
Składniki
Parówki przekroj na połowę a rozwałkowane ciasto francuskie pokroj na prostokąty 12,5 na 10cm. Zrób sos, dodaj: ketchup, 5 kropelek sosu tabasco i zioła prowansaldzkie. Wszystko pomieszaj (sos).
Na ciasto wlej trochę sosu i parówkę. Zwiń.
Piecz w temperaturze 220stp przez ok. 15-18 min. SMACZNEGO!!!