Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z sosem z aronii(przepis na sos z aronii znajduje się na mojej stronie.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 306
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 306
Składniki
Wykonanie: Selera obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać. Selera, cebulę, czosnek, kostki grzybowe, margarynę zalać wodą i dusić na małym ogniu około godzinę. Do przestudzone masy dodać żółtka, przyprawić do smaku solą i pieprzem dodać ubitą pianę z białek. Gotową masę przełożyć do jednorazowej foremki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec aż pasztet się zarumieni. SMACZNEGO.