Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z sosem z aronii(przepis na sos z aronii znajduje się na mojej stronie.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 508
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3055
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34100
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 508
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3055
Składniki
Wykonanie: Selera obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać. Selera, cebulę, czosnek, kostki grzybowe, margarynę zalać wodą i dusić na małym ogniu około godzinę. Do przestudzone masy dodać żółtka, przyprawić do smaku solą i pieprzem dodać ubitą pianę z białek. Gotową masę przełożyć do jednorazowej foremki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec aż pasztet się zarumieni. SMACZNEGO.