Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie z sosem z aronii(przepis na sos z aronii znajduje się na mojej stronie.
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 35
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 331
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29721
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9041
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 765
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 35
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 331
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29721
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9041
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 765
Składniki
Wykonanie: Selera obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać. Selera, cebulę, czosnek, kostki grzybowe, margarynę zalać wodą i dusić na małym ogniu około godzinę. Do przestudzone masy dodać żółtka, przyprawić do smaku solą i pieprzem dodać ubitą pianę z białek. Gotową masę przełożyć do jednorazowej foremki, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec aż pasztet się zarumieni. SMACZNEGO.