Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarkowce to przekąska na ciepło, którą przygotujesz z prostych składników. Wystarczy kilka minut na zrobienie farszu, a resztę za ciebie zrobi piekarnik.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 839
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5806
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9618
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 285
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 839
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5806
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9618
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 285
Składniki
Umyte pieczarki poszatkuj drobno. Tak samo zrób z cebulą. Zeszklij warzywa na odrobinie tłuszczu. Posól i popieprz według uznania.
Rozłóż ciasto na blacie. Posmaruj całość koncentratem pomidorowym. Równomiernie rozłóż farsz, najlepiej zostawiając po centymetr wolnego miejsca z każdej strony. Podobnie zrób z serem i surowym boczkiem.
Zawiń ciasto francuskie w rulon. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza z grzałką góra i dół. Pokrój roladę w paski, a następnie ułóż okrągłe kawałki na blaszce do pieczenia. Piecz około 15-20 minut.
Pieczarkowce podawaj na ciepło.