Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do obiadu, dla tych co lubią kminek i czosnek:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414625
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414625
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Ziemniaki wyszorować dokładnie szczoteczką, nie obierać. Pokroić na grubsze plastry. Natrzeć solą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, kminkiem i odrobiną oleju.
Naczynie żaroodporne, wysmarować tłuszczem, wyłożyć ziemniaki, jeszcze z góry posypać kminkiem. Piec około 1h do 200stopni, po 40 min, przemieszać, żeby ładnie się przyrumieniły. Smacznego