Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do obiadu, dla tych co lubią kminek i czosnek:)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9632
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 845
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5814
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9632
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 291
Składniki
Ziemniaki wyszorować dokładnie szczoteczką, nie obierać. Pokroić na grubsze plastry. Natrzeć solą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, kminkiem i odrobiną oleju.
Naczynie żaroodporne, wysmarować tłuszczem, wyłożyć ziemniaki, jeszcze z góry posypać kminkiem. Piec około 1h do 200stopni, po 40 min, przemieszać, żeby ładnie się przyrumieniły. Smacznego