Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do obiadu, dla tych co lubią kminek i czosnek:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8123
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2767
Polecam.
Odsłon: 1346
Polecam.
Odsłon: 399
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8123
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2767
Polecam.
Odsłon: 1346
Polecam.
Odsłon: 399
Składniki
Ziemniaki wyszorować dokładnie szczoteczką, nie obierać. Pokroić na grubsze plastry. Natrzeć solą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, kminkiem i odrobiną oleju.
Naczynie żaroodporne, wysmarować tłuszczem, wyłożyć ziemniaki, jeszcze z góry posypać kminkiem. Piec około 1h do 200stopni, po 40 min, przemieszać, żeby ładnie się przyrumieniły. Smacznego