Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak sklepowe,ale wiemy co w nich jest.
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 9
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 248
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 164
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 9
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 136
Polecam.
Odsłon: 248
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 164
Składniki
Miękkie masło ucieramy z cukrem. Następnie dodajemy połączone maki z proszkiem do pieczenienia (połowe) wbijamy jajko. Potem reszte mąki z 2 jajkiem. Na koniec posiekaną czekolde i orzechy. ( ja zamiast orzechów dałam dodatkową czekoladę) lepimy kulki i lekkorozpłaszczamy na blasze. Pieczemy 170/180 ok. pół godz. Porcja na zdjeciu to zaledwie połowa ciasta ( nawet wiecej ale ok. 5 ciastek poszło natychmiast :))