Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 28-01-2010
pychotka...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
piersi kurczaka pokroić na małe kawałki , obtoczyć w gyrosie i podsmażyć na patelni. ser żółty starkować na drobnej tarce. Dodać do zimnych !!! piersi. wymieszać. Farsz wyłożyć równomiernie na ciasto francuskie, zwinąć w roladę i piec przez 20 min w 200 stopniach w formie keksowej. Podawać na ciepło.