Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast masełka do chleba - pasta z awokado. Chyba zdrowsza, a dobrze przyprawiona - nawet lepsza. Tak czy owak - warto spróbować. Awokado, samo w sobie smak ma nijaki, ale za to chętnie przyjmuje inne. Stąd jego popularność w sporządzaniu past.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12259
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1383
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13012
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5152
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12259
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1383
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13012
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5152
Składniki
Awokado przekrój na połówki i wyciągnij pestkę.
Wydrąż miąższ łyżeczką, rozgnieć dokładnie widelcem (możesz zmiksować), dodaj ser, wymieszaj i dopraw do smaku. Dałem dużo pieprzu, więc pasta jest nieco pikantna. Do kanapek, zamiast masła, w sam raz.