Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast masełka do chleba - pasta z awokado. Chyba zdrowsza, a dobrze przyprawiona - nawet lepsza. Tak czy owak - warto spróbować. Awokado, samo w sobie smak ma nijaki, ale za to chętnie przyjmuje inne. Stąd jego popularność w sporządzaniu past.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 230
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 97
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 29
Składniki
Awokado przekrój na połówki i wyciągnij pestkę.
Wydrąż miąższ łyżeczką, rozgnieć dokładnie widelcem (możesz zmiksować), dodaj ser, wymieszaj i dopraw do smaku. Dałem dużo pieprzu, więc pasta jest nieco pikantna. Do kanapek, zamiast masła, w sam raz.