Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3341
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 102
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3341
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1192
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklic
dodać metke i mielone. przesmażycżeby nie było grudek
dodac rodzynki, oliwki, konsentrat, sok i przyprawy do smaku i dusić ok 30min. aż farsz zgęstnieje. wystudzić
ciasto rozwinąć, podzielić każdą rolke na ok 24 kwadraty nakładać porcje farszu i zlepac trójkąty
paszteciki posmarować jajkiem i sadzac na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, jak czapeczki
piec w temp.ok. st ok -15-20min