Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 674
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 42
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 79
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 674
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 42
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 79
Składniki
Jajka roztrzep w misce. Lekko osól i dopraw pieprzem, rozmieszaj z mlekiem. Dodaj drobno posiekany szczypiorek. Na patelni rozgrzej masło i usmaż na nim dwa cienkie omlety.
Plasterki bekonu usmaż na suchej patelni, aż będą chrupiące i złote. Liście sałaty umyj i osusz. Pomidor umyj, osusz i pokrój w plasterki.
Bagietki przekrój na pół. Spodnią kromkę posmaruj ajwarem. Do każdej kanapki włóż liść sałaty, kilka plasterków pomidora, omlet ze szczypiorkiem i 2 plasterki chrupiącego bekonu.