Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3764
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3764
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Składniki
Drożdze,ciepłe mleko,sól,cukier i połowę mąki mieszam i odstawiam do wyrośnięcia.Dodaję resztę mąkii znowu odstawiam.
Ser,pomidor,kiełbasę kroję w kostkę i mieszam razem.
Ciasto rozkladam na dużą deskę i rozciągam na placek w formie kwadratu.Można deskę posypać mąką żeby się ciasti nie przyklejało.
Wysypuję na ciasto pokrojone dodatki i zwijam i formie rolady.Kroję na krążki o grubości ok.2 cm. i rozkładam na blaszce.Smaruję roztrzepanym jajkiem i piekę ok.20 minut w 170 stopniach.