Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki o słodkawym smaku. Możesz podać je zarówno na obiad jak i na śniadanie. Mogą być również dodatkiem do zup. Ich ogromną zaleta jest prostota i krótki czas wykonania. Świetnie smakują z gęstym jogurtem.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 529
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 236
Sos boloński to klasyka kuchni włoskiej – mięsny sos z pomidorami i warzywami...
Odsłon: 529
Składniki
Umytą i obraną marchewkę ścieram na tarce o dużych oczkach. Do marchewki dodaję jaja, mąkę, sól i pieprz. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą łączę. Placuszki formuję za pomocą łyżki. Smażę z obu stron na złoty kolor.