Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
slicznie wygladaja,bardzo proste w wykonaniu i oczywiscie badzo smaczne
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 212
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
pomidorki podkroic przy szypulce tak aby nie odpadlo wieczko naszego pomidorka...lyzeczka wyjac miaz...posypac odrobina soli(w srodku) i odstawic do gory nogami,aby sciekl niepotrzebny sok
krewetki wymieszac z bardzo drobno pokrojonymi jajkami,pietruszka i cebulka,ktora byla skropiona octem i odstawiona na 15min...dodac majonez,pieprz(ja dodalam tez pikantna papryczke)
wszystko dokladnie wymieszac i faszerowac pomidorki...gotowe...SMACZNEGO!