Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty kanapkowe to super alternatywa dla standardowej wędliny czy sera. Jeśli lubicie śledzie to ten przepis jest zdecydowanie dla Was!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Pasta czerwona: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy ketchup, paprykę, pieprz oraz cukier, a następnie mieszamy.
Pasta zielona: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy natkę pietruszki i mieszamy.
Pasta pikantna: Filety oraz jajko przepuszczamy przez maszynkę, dodajemy miękkie masło i dokładnie ucieramy. Do powstałej masy dodajemy cebulkę, pieprz, cukier oraz musztardę, a następnie mieszamy.