Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite proziaczki, bardzo dobre do kawki lub herbatki.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 73
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 367
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2842
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 73
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 367
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2842
Składniki
Z wszystkich składników zarobić ciasto. Jak będzie się lepić, można podsypać troszkę maka.
Po wyrobieniu ciasta zrobic małe placki i trochę rozwałkować.
Smażyć na wolnym ogniu na oleju, lub smalcu. SMACZNEGO!!!