Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite proziaczki, bardzo dobre do kawki lub herbatki.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 206
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 206
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Składniki
Z wszystkich składników zarobić ciasto. Jak będzie się lepić, można podsypać troszkę maka.
Po wyrobieniu ciasta zrobic małe placki i trochę rozwałkować.
Smażyć na wolnym ogniu na oleju, lub smalcu. SMACZNEGO!!!