Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się na małe przyjęcie w ogrodzie. Zapewniam, że zrobi wrażenie. A wykonanie łatwe i stosunkowo szybkie. Polecam.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 23
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26528
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 23
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26528
Składniki
Cukinię umyć i pokroić na 1.5-2 cm krążki. Wydrążyć miąższ. Tak przygotowane krążki ułożyć na blaszce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Miąższ cukinii pokroić na cząstki. Tak samo pokroić umytą paprykę, papryczkę chili i pomidory. Czosnek przepuścić przez praskę. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Całość wymieszać. Farszem napełnić wydrążone krążki cukinii. Zapiekać w nagrzanym piekarniku do 180 st. C około 50 minut. 10 minut przed końcem pieczenia posypać startym żółtym serem.