Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się na małe przyjęcie w ogrodzie. Zapewniam, że zrobi wrażenie. A wykonanie łatwe i stosunkowo szybkie. Polecam.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2616
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105812
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2045
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5923
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2616
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105812
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2045
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5923
Składniki
Cukinię umyć i pokroić na 1.5-2 cm krążki. Wydrążyć miąższ. Tak przygotowane krążki ułożyć na blaszce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Miąższ cukinii pokroić na cząstki. Tak samo pokroić umytą paprykę, papryczkę chili i pomidory. Czosnek przepuścić przez praskę. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Całość wymieszać. Farszem napełnić wydrążone krążki cukinii. Zapiekać w nagrzanym piekarniku do 180 st. C około 50 minut. 10 minut przed końcem pieczenia posypać startym żółtym serem.