Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się na małe przyjęcie w ogrodzie. Zapewniam, że zrobi wrażenie. A wykonanie łatwe i stosunkowo szybkie. Polecam.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 340
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11135
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3777
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1302
Składniki
Cukinię umyć i pokroić na 1.5-2 cm krążki. Wydrążyć miąższ. Tak przygotowane krążki ułożyć na blaszce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Miąższ cukinii pokroić na cząstki. Tak samo pokroić umytą paprykę, papryczkę chili i pomidory. Czosnek przepuścić przez praskę. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Całość wymieszać. Farszem napełnić wydrążone krążki cukinii. Zapiekać w nagrzanym piekarniku do 180 st. C około 50 minut. 10 minut przed końcem pieczenia posypać startym żółtym serem.