Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie nadaje się na małe przyjęcie w ogrodzie. Zapewniam, że zrobi wrażenie. A wykonanie łatwe i stosunkowo szybkie. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Cukinię umyć i pokroić na 1.5-2 cm krążki. Wydrążyć miąższ. Tak przygotowane krążki ułożyć na blaszce zaopatrzonej w papier do pieczenia. Miąższ cukinii pokroić na cząstki. Tak samo pokroić umytą paprykę, papryczkę chili i pomidory. Czosnek przepuścić przez praskę. Wbić jajko. Dodać przyprawy. Całość wymieszać. Farszem napełnić wydrążone krążki cukinii. Zapiekać w nagrzanym piekarniku do 180 st. C około 50 minut. 10 minut przed końcem pieczenia posypać startym żółtym serem.