Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zabawne przekąski
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 126
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 461
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 352
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 126
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 461
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 352
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obieramy ze skorupek, przekrawamy na pół i wyjmujemy żółtka. Pora oczyszczamy i drobno kroimy.
W misce łączymy pokrojonego pora i rozgniecione żółtka. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy.
Z oliwek odcinamy końcówki (to będą korpusy pająków). Resztę kroimy w półplasterki (na nóżki).
Połówki jajek układamy na talerzu, napełniamy farszem. Na każdym układamy pajączki z oliwek.
Mandarynki obieramy. Z ogórka wykrawamy łodygi. Wciskamy do otworów w owocach, tworząc "dynie".
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Jajka w sosie tatarskim
Przekąski
Panierowane jajka z farszem
Przekąski
Bruschetta ze szpinakiem
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 9015
Jajka w sosie tatarskim
Jajka gotowane na twardo w przepysznym sosie tatarskim na bazie majonezu i pi...
Odsłon: 138