Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przystawka, która zachwyci każdego. Pyszna szynka z ziemniaczanym nadzieniem to połączenie idealne.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1577
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 919
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1577
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 919
Składniki
Ziemniaka ugotuj w mundurku. Rozgnieć na paćkę. Wymieszaj z pokruszoną fetą. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek i pokrojoną w kostkę, zeszkloną na patelni cebulę. Dopraw do smaku pieprzem. Z masy uformuj małe kuleczki. Każdą kulkę owiń szynką. Przekłuj wykałaczką. Ozdób oliwkami i listkami bazylii.