Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na lekko podeschnięte pieczywo,dobre na kolacje albo śniadanie w zimny poranek.Smak z dzieciństwa:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Jajka rozkłócić z wegetą,można dodać troszkę czosnku granulowanego wg upodobania.Kromki chleba nasączać w jajku i kłaść na rozgrzany olej.Smażyć z obydwu stron na złoto.Można jeść na ciepło(takie lubię) lub na zimno, z dodatkami lub beż-wszystko zależy na co mamy ochotę:)Dobrze smakują z sosem tatarskim:)