Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama robiła nam taką pastę, jak nic nie było w sklepach i trudno było o jakieś urozmaicenie na talerzu. Osobiście uwielbiam na kanapce, ale zdarza się, że ją podjadam ot tak łyżką. Ciekawe doznania smakowe daje połączenie kilku rodzajów sera.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4731
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30944
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4731
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obrane ścieramy na tarce o średnich lub małych oczkach. Na tej samej tarce ścieramy ser. Szczypiorek drobno siekamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez, mieszamy. Taką pastą smarujemy kromkę chleba, kładziemy plaster pomidorka i pałaszujemy.