Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię się zaczął. Więc zaczynamy od racuchów.
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 795
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 795
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Składniki
Potarkować cukinię i cebulę. Odsączyć wodę. Do miski dodać mąkę, mleko, jajka, sól, cukier i pieprz. Wymieszać wszystko razem. Dodać odsączoną cukinię z cebulą. Smażyć na wolnym ogniu w niewielkiej ilości oleju.