Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na cukinię się zaczął. Więc zaczynamy od racuchów.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413841
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2180
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413841
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2180
Składniki
Potarkować cukinię i cebulę. Odsączyć wodę. Do miski dodać mąkę, mleko, jajka, sól, cukier i pieprz. Wymieszać wszystko razem. Dodać odsączoną cukinię z cebulą. Smażyć na wolnym ogniu w niewielkiej ilości oleju.