Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach przekąska na ciepło.
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 99
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 315
Królowa grilla :)
Odsłon: 114
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 85
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 99
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 315
Królowa grilla :)
Odsłon: 114
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 85
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Bakłażana pokroiłam wzdłuż na plastry i usmażyłam go na patelni grillowej, można też na zwykłej. Plastry oprószyłam przyprawami, dałam ser i zawinęłam roladki. U mnie ser był słony, więc nie dodawałam soli. Roladki podgrzałam na patelni do momentu, aż ser się rozpuści.
Smacznego :)