Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach przekąska na ciepło.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4356
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26274
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4356
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26274
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1570
Składniki
Bakłażana pokroiłam wzdłuż na plastry i usmażyłam go na patelni grillowej, można też na zwykłej. Plastry oprószyłam przyprawami, dałam ser i zawinęłam roladki. U mnie ser był słony, więc nie dodawałam soli. Roladki podgrzałam na patelni do momentu, aż ser się rozpuści.
Smacznego :)