Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach przekąska na ciepło.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 779
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425052
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336982
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 779
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425052
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336982
Składniki
Bakłażana pokroiłam wzdłuż na plastry i usmażyłam go na patelni grillowej, można też na zwykłej. Plastry oprószyłam przyprawami, dałam ser i zawinęłam roladki. U mnie ser był słony, więc nie dodawałam soli. Roladki podgrzałam na patelni do momentu, aż ser się rozpuści.
Smacznego :)