Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska zrobiona z placków tortilli, serka topionego, plastrów konserwowej szynki i z mix sałat.
Polecam.
Odsłon: 696
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36142
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 351
Polecam.
Odsłon: 696
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36142
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 203
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 351
Składniki
Placki tortilli smarujemy serkiem topionym. Na każdym placku układamy po 3 plastry szynki, oraz mix sałat. Placki zwijamy w rulon i kroimy w ukośne, grubsze kawałki. Gotowe rollsy możemy zabezpieczyć wykałaczką jeśli będą się rozpadać. Smacznego!!!