Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska zrobiona z placków tortilli, serka topionego, plastrów konserwowej szynki i z mix sałat.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 62
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 518
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 62
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 74
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 518
Składniki
Placki tortilli smarujemy serkiem topionym. Na każdym placku układamy po 3 plastry szynki, oraz mix sałat. Placki zwijamy w rulon i kroimy w ukośne, grubsze kawałki. Gotowe rollsy możemy zabezpieczyć wykałaczką jeśli będą się rozpadać. Smacznego!!!