Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszny sposób na przedłużenie świątecznych smaków.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2286
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 120
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 212
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2286
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 120
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 212
Składniki
Po świętach zawsze zostanie kawałek ryby. Można użyć smażonej, w panierce, z galarety. Zagotowuje się zalewę i studzi. Układa się ryby w słoiku, najlepiej obrane z większych ości, jeśli takowe były, i zalewa. Rybę można zacząć wyjadać następnego dnia.
Smacznego :)