Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomita na obiad jak i na przyjecie jako przystawka:).
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 34
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 287
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 17
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 34
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 88
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 287
Składniki
filety rybne przyprawić sola. Zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w mące połaczonej z bułka tarta. Filety upiec na złoty kolor na oleju.
Do garnka wlać odrobine oleju i smażyć na nim marchew, pietruszkę i seler starte na grubej tarce.
cebulke podsmazyć na patelni.
gdy warzywa beda juz miekkie dodać do nich cebulkę przecier pomidorowy, liść laurowy i ziele angielskie. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Poddusić jeszcze kilka minut by smaki sie przegryzły.
Na pólmisku ułozyć trochę warzyw na to rybkę, potem znowu warzywka. Konmczymy warstwą warzyw.
wstawiamy do lodowki. Najlepiej smakuje na drugi dzien:)
SMACZNEGO:)