Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i smaczna sałatka na przekąskę.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5862
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5862
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Składniki
Przygotowanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i udusić na maśle z posiekaną cebulą. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki i ułożyć na półmisku. Ogórki, paprykę pokroić w kostkę, wymieszać z odsączonym groszkiem, z ostudzonymi pieczarkami, majonezem i przyprawami do smaku. Sałatkę przełożyć na środek półmiska, ozdobić natka pietruszki i podawać z pieczywem.