Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i smaczna sałatka na przekąskę.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12798
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7221
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12798
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5729
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7221
Składniki
Przygotowanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i udusić na maśle z posiekaną cebulą. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki i ułożyć na półmisku. Ogórki, paprykę pokroić w kostkę, wymieszać z odsączonym groszkiem, z ostudzonymi pieczarkami, majonezem i przyprawami do smaku. Sałatkę przełożyć na środek półmiska, ozdobić natka pietruszki i podawać z pieczywem.