Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7948
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7948
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1285
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13736
Składniki
pora obrac i pokroic w talarki, posypac sola i odstawic na godz w misce by por zmiekl i puscil soki, piersc kroimy w male kawalki i podsmazamy na oleju lekko posypujac pieprzem(sola juz nie poniewaz por bedzie dostatecznie slony); podsmazonego kurczaka laczymy z pora, dodajemy kukurydze z puszki , majonez i gotowe:) ewentualnie sprawdzamy czy jest dostatecznie slone :)