Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 492 kcal Węglowodany: 55 g Tłuszcz: 21 g Białko: 19 g
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
1. Makaron i czerwoną fasolę ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu. 2. Pomidorki koktajlowe umyj i pokrój na połówki. 3. W miseczce zmieszaj ze sobą oliwę z oliwek, ocet, oregano, sól i pieprz. 4. Wymieszaj ze sobą pokrojone pomidorki, czerwoną fasolę, makaron i rukolę. 5. Całość skrop przygotowanym dressingiem i posyp migdałami.