Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz chrupać,ta sałatka jest dla Ciebie:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 113
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 113
Składniki
Chorizo podsmażyć i ostudzić.Z chleba zrobic drobne grzaneczki(podsmażyć na oliwie z oliwek lub innym dowolnym oleju)
Awokado(musi być dojrzałe) pokroić w kosteczkę.
Pistacje obrać.
Wymieszać składniki i polac sosem.Grzanki można dodać na koniec aby nie zmiękły.
Wykonanie sosu: składniki połączyć i zmieszać w zamkniętym słoiczku lub trzepaczką w miseczce przed samym podaniem poniważ sos się rozwarstwia.