Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przystawka na małe przyjęcie.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22044
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 342
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 466
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22044
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 152
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 342
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 466
Składniki
Fileta pokroić na małe kawałeczki, usmażyć z ulubionymi przyprawami. Tortellini ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Po przygotowaniu sadników wszystkie ze sobą połączyć, doprawić do smaku, dodać majonez według własnego uznania, schłodzić ok godzinę.