Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, prosta i przede wszystkim smaczna!
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Gdy będą gotowe, siekamy w drobną kosteczkę, ogórki również. Do miski wrzucamy tuńczyka, kukurydzę (wcześniej odsączając z zalewy) posiekane jajka i ogórki kiszone. Dodajemy majonez i mieszamy. Gotowe!
Można dodać troszkę pieprzu, bądź bardzo drobno posiekanej czerwonej cebulki dla zaostrzenia smaku. Smacznego!