Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, prosta i przede wszystkim smaczna!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8171
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8171
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 416
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Gdy będą gotowe, siekamy w drobną kosteczkę, ogórki również. Do miski wrzucamy tuńczyka, kukurydzę (wcześniej odsączając z zalewy) posiekane jajka i ogórki kiszone. Dodajemy majonez i mieszamy. Gotowe!
Można dodać troszkę pieprzu, bądź bardzo drobno posiekanej czerwonej cebulki dla zaostrzenia smaku. Smacznego!