Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycące roladki, w ramach przekąski, czy przykładowo na kolację, dobre też na spotkanie ze znajomymi.
Miska, łyżka stołowa, papier do pieczenia, nóż
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5631
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9480
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 226
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5631
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9480
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 226
Składniki
Blachę piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Na blaszce ułożyć plastry sera w dwóch rzędach ( po cztery plastry obok siebie). Poukładane plastry sera nieco nachodziły na siebie. Ser wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni na 10 minut. W tym czasie wymieszać sałatę z pokrojonym kiszonym ogórkiem i pokrojonymi na mniejsze kawałki suszonymi pomidorami. Do sałatki dodać majonez i granulowany czosnek. Wszystko wymieszać doprawiając solą i pieprzem. Ser po rozpuszczeniu przetopi się w serowy płat. Na serowym płacie ułożyć cienko pokrojone plastry wędzonego boczku. Na boczek wyłożyć przygotowaną, wymieszaną sałatkę. Zwinąć wszytko w roladę. Kroić ostrym nożem na porcje.