Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z ostrzejsza nutą przyprawy harris oraz zata'em.
Jak co piątek u nas w domu ryba. Tym razem śledzie matiasy w sosie śmietanowy...
Odsłon: 34448
Śledzie po cygańsku to popularna kiedyś i dziś potrawa ze śledzi, z dużą iloś...
Odsłon: 14971
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 145
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu :) Przepis pochodzi z książki "Smaki świat...
Odsłon: 16776
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień ja...
Odsłon: 288
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 145
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu :) Przepis pochodzi z książki "Smaki świat...
Odsłon: 16776
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień ja...
Odsłon: 288
Składniki
Filety śledziowe namaczamy 6 godzin w wodzie (co 2 godziny wymieniamy wodę). Kroimy go na mniejsze części. Ogórek oraz cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Paprykę kroimy w kostkę. Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Koperek siekamy. Por kroimy. Olej rydzowy mieszamy z miodem, harrisa, zatarem i pieprzem. Do oleju z przyprawami dodajemy śledzie oraz warzywa. Delikatnie mieszamy wszystko i przekładamy do słoika. Wkładamy do lodówki na 2 dni. Po tym czasie możemy zajadać się śledziem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 1194
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 5182