Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O wiele łagodniejszy smak
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1251
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13391
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1198
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1251
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13391
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w sporej misce z wodą. Następnego dnia pokroiłam je i układałam warstwami w naczyniu, a każdą warstwę przełożyłam cebulą pokrojona w piórka i posypałam grubo zmielonym pieprzem. Całość zalałam olejem rzepakowym. Czerwoną cebulę charakteryzuje delikatny i słodkawy smak, nie jest tak gryząca jak biała. Smacznego :)