Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O wiele łagodniejszy smak
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 758
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 707
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4519
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 758
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 707
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4519
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w sporej misce z wodą. Następnego dnia pokroiłam je i układałam warstwami w naczyniu, a każdą warstwę przełożyłam cebulą pokrojona w piórka i posypałam grubo zmielonym pieprzem. Całość zalałam olejem rzepakowym. Czerwoną cebulę charakteryzuje delikatny i słodkawy smak, nie jest tak gryząca jak biała. Smacznego :)