Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O wiele łagodniejszy smak
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37696
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3683
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 35
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37696
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3683
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 35
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w sporej misce z wodą. Następnego dnia pokroiłam je i układałam warstwami w naczyniu, a każdą warstwę przełożyłam cebulą pokrojona w piórka i posypałam grubo zmielonym pieprzem. Całość zalałam olejem rzepakowym. Czerwoną cebulę charakteryzuje delikatny i słodkawy smak, nie jest tak gryząca jak biała. Smacznego :)