Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O wiele łagodniejszy smak
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 315
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3708
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1272
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 315
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11123
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3708
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1272
Składniki
Śledzie namoczyłam na noc w sporej misce z wodą. Następnego dnia pokroiłam je i układałam warstwami w naczyniu, a każdą warstwę przełożyłam cebulą pokrojona w piórka i posypałam grubo zmielonym pieprzem. Całość zalałam olejem rzepakowym. Czerwoną cebulę charakteryzuje delikatny i słodkawy smak, nie jest tak gryząca jak biała. Smacznego :)