Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu idealne na świąteczno wigilijny stół.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3036
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 635
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3036
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 635
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej zimną wodą i mocz około 1,5 godziny. Cebulę obierz, pokrój w cienkie plasterki i zalej wrzątkiem na 15 minut żeby cebula zmiękła. Składniki na sos wymieszaj ze sobą.
Śledzie odsącz i osusz ręcznikiem papierowym a następnie pokrój w dowolnej wielkości paski. Cebulę odciśnij i połącz z sosem. Śledzie wymieszaj z cebulą i sosem, możesz również ułożyć warstwowo cebulą, śledzie i sos . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.