Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu idealne na świąteczno wigilijny stół.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 213
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 107
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 213
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej zimną wodą i mocz około 1,5 godziny. Cebulę obierz, pokrój w cienkie plasterki i zalej wrzątkiem na 15 minut żeby cebula zmiękła. Składniki na sos wymieszaj ze sobą.
Śledzie odsącz i osusz ręcznikiem papierowym a następnie pokrój w dowolnej wielkości paski. Cebulę odciśnij i połącz z sosem. Śledzie wymieszaj z cebulą i sosem, możesz również ułożyć warstwowo cebulą, śledzie i sos . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.