Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu idealne na świąteczno wigilijny stół.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej zimną wodą i mocz około 1,5 godziny. Cebulę obierz, pokrój w cienkie plasterki i zalej wrzątkiem na 15 minut żeby cebula zmiękła. Składniki na sos wymieszaj ze sobą.
Śledzie odsącz i osusz ręcznikiem papierowym a następnie pokrój w dowolnej wielkości paski. Cebulę odciśnij i połącz z sosem. Śledzie wymieszaj z cebulą i sosem, możesz również ułożyć warstwowo cebulą, śledzie i sos . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.