Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem miodu idealne na świąteczno wigilijny stół.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5585
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34559
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2187
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5585
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34559
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2187
Składniki
Śledzie wypłukaj, zalej zimną wodą i mocz około 1,5 godziny. Cebulę obierz, pokrój w cienkie plasterki i zalej wrzątkiem na 15 minut żeby cebula zmiękła. Składniki na sos wymieszaj ze sobą.
Śledzie odsącz i osusz ręcznikiem papierowym a następnie pokrój w dowolnej wielkości paski. Cebulę odciśnij i połącz z sosem. Śledzie wymieszaj z cebulą i sosem, możesz również ułożyć warstwowo cebulą, śledzie i sos . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.