Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszą propozycją są słupki z cukinii w pysznym cieście naleśnikowym
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 233
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 912
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 233
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 45
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 912
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 50
Składniki
Przygotować cukinię oczyścić z nasion a następnie pokroić w słupki i posolić odstawić aby zmiękła, następnie przygotować ciasto naleśnikowe według opisu w składnikach
Gdy wszystko mamy przygotowane na patelnię wlać olej i go rozgrzać następnie słupki cukinii zanurzyć w cieście naleśnikowym i układać na rozgrzanym oleju, smażyć z obu stron na złoty kolor