Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Wykonanie: Kaszę ugotować w osolonej wodzie i połączyć ze zmielonym mięsem. Cebulę obrać , posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu razem z koperkiem i pieprzem do smaku, po czym połączyć z kaszą. Ogórki obrać, wydrążyć nasiona. Pustą przestrzeń napełnić farszem i pokroić na 2-3 części. Następnie panierować w przygotowanym cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na głębokiej patelni.