Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna przekąska.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7449
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2373
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7449
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2373
Składniki
Wykonanie ciasta: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Wykonanie: Kaszę ugotować w osolonej wodzie i połączyć ze zmielonym mięsem. Cebulę obrać , posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu razem z koperkiem i pieprzem do smaku, po czym połączyć z kaszą. Ogórki obrać, wydrążyć nasiona. Pustą przestrzeń napełnić farszem i pokroić na 2-3 części. Następnie panierować w przygotowanym cieście i smażyć na rozgrzanym oleju na głębokiej patelni.