Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i zdrowe smażone tuszki morszczuka. Polecam.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39448
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39448
Składniki
Oczyszczone, wypłukane w bieżącej wodzie tuszki osuszamy ręczniczkami papierowymi. Doprawiamy pieprzem cytrynowym i solą, obtaczamy w mące i smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor.
Usmażone tuszki układamy na talerzu, dekorujemy plasterkiem cytryny i bazylią. Podajemy z chlebem. Smacznego!!!