Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert to ser pleśniowy, możemy dostać do w różnych smakach. Mój akurat jest naturalny bez dodatku ziół. Ser w krążku należy pokroić na cztery części. Może służyć, jako przekąska lub dodatek do sałatki.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 164
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 164
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Jeśli lubicie smak ziół i przypraw, można za eksperymentować. Należy je wymieszać z jajkiem, Pokrojone kawałki sera, obtaczamy w rozbełtanym jajku i panierujemy bułką tartą. Smażymy na maśle klarowanym. Smacznego.