Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie paczuszki z płatów ryżowych wypełnione warzywami, tofu, ziołami i kiełkami w pysznym, kwaśno-słodkim sosie
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 58
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 356
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 364
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 611
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 58
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 356
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 364
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 611
Składniki
Wszystkie składniki sosu dobrze wymieszać (żeby cukier się rozpuścił) i odstawić. Tofu pokroić na cienkie, podłużne pałeczki. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć tofu na rumiano z obu stron. Odsączyć na papierowym ręczniku/ Marchewki i ogórek pokroić w cienkie paseczki. Papier ryżowy zmoczyć ( postępować zgodnie z instrukcją na opakowaniu). Na papierze układać tofu, marchewkę, ogórek, zioła i trochę kiełków –zawinąć w roladki. Podawać z sosem do maczania.