Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5053
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5053
Składniki
Grzyby oczyścić. Boczek, paprykę i pomidory pokroić w grubszą kostkę. Nadziewać na patyczki na przemian wszystkie składniki, oprószyć solą i pieprzem.
Patyczki oprzeć na wąskiej blasze lub ruszcie. Piec ok. 10-15 minut w gorącym piekarniku, na złoty kolor. Podawać z ryżem, ziemniakami lub pieczywem i surówką. Smacznego.