Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny łosoś w przyprawach, nie mdły, a bardzo aromatyczny.
Odsłon: 25
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 73
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego w szynkowarze.
Odsłon: 57
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 4853
Bardzo smaczny łosoś w przyprawach, nie mdły, a bardzo aromatyczny.
Odsłon: 25
Bardzo prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom na wigilię i w św...
Odsłon: 73
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa wieprzowego w szynkowarze.
Odsłon: 57
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 4853
Składniki
Grzyby oczyścić. Boczek, paprykę i pomidory pokroić w grubszą kostkę. Nadziewać na patyczki na przemian wszystkie składniki, oprószyć solą i pieprzem.
Patyczki oprzeć na wąskiej blasze lub ruszcie. Piec ok. 10-15 minut w gorącym piekarniku, na złoty kolor. Podawać z ryżem, ziemniakami lub pieczywem i surówką. Smacznego.