Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska na imprezy
Garnek, patelnia….
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 298
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2177
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1667
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 372
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 298
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2177
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1667
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 372
Składniki
Łososia opłucz i pokrój w kostkę. Rybę posól i posmaruj przetartym czosnkiem i pokrop sokiem z cytryny i 2 łyżkami oliwy i posyp mielonym pieprzem. Por pokrój na kawałki i przekładaj na przemian z łososiem. Na patelni rozgrzej oliwę i smaż po 3-5 min z każdej strony. Szparagi gotuj do miękkości i przekrój na pół, pomidory pokrój w łódki, pomarańcze podziel na cząstki, sałatę porozrywaj na kawałki. 5-6 łyżek oliwy połącz z szczypta soli , pieprzem , cukrem i 2 łyżki octu i polej sałatkę.