Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już jakiś czas "chodziły" za mną szaszłyki. Wreszcie się zmobilizowałam. Liczyłam, że uda mi się upiec je na grillu. Niestety pogoda się zepsuła i pozostał mi piekarnik. Rodzina i tak zadowolona.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1464
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1187
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1317
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 962
Składniki
Mięso opłukać i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki z oliwą i przyprawą do indyka. Zamarynować. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Paprykę pokroić na kwadraty. Pieczarki obrać i pokroić na ćwiartki. Cebulę pokroić na ósemki. Przygotować ruszt lub tackę i patyczki. Nadziewać na patyczki warzywa i mięso. Ułożyć na ruszcie. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 st. C i piec 35-40 min. Podawać z surówką, sałatką lub ziemniakami.