Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już jakiś czas "chodziły" za mną szaszłyki. Wreszcie się zmobilizowałam. Liczyłam, że uda mi się upiec je na grillu. Niestety pogoda się zepsuła i pozostał mi piekarnik. Rodzina i tak zadowolona.
Mięso opłukać i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki z oliwą i przyprawą do indyka. Zamarynować. Dać na 1-2 godziny do lodówki.
Paprykę pokroić na kwadraty. Pieczarki obrać i pokroić na ćwiartki. Cebulę pokroić na ósemki. Przygotować ruszt lub tackę i patyczki.
Nadziewać na patyczki warzywa i mięso. Ułożyć na ruszcie. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 st. C i piec 35-40 min. Podawać z surówką, sałatką lub ziemniakami.
Pyszne białe mięso z indyka można wykorzystać jako potrawę na świąteczny stół.
Odsłon: 4385
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 46
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 50
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4287
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 199
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 86
Sos kurkowy który dzisiaj przygotowałam jest bardzo smaczny. Jego gęstość uzy...
Odsłon: 46
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 50
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 4287
Najlepsza na letnie upały jest domowa lemoniada z owocami, lodem i miętą. Jes...
Odsłon: 199
Autorski przepis na smaczne i kruche roladki na niedzielny obiad.
Odsłon: 86
Składniki
Mięso opłukać i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki z oliwą i przyprawą do indyka. Zamarynować. Dać na 1-2 godziny do lodówki. Paprykę pokroić na kwadraty. Pieczarki obrać i pokroić na ćwiartki. Cebulę pokroić na ósemki. Przygotować ruszt lub tackę i patyczki. Nadziewać na patyczki warzywa i mięso. Ułożyć na ruszcie. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 st. C i piec 35-40 min. Podawać z surówką, sałatką lub ziemniakami.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Babeczki z borówkami
Przekąski
Twaróg w chlebie
Przekąski
Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci
Przekąski
Tarta warzywno - grzybowa
Babeczki z borówkami
Smaczne i szybkie w wykonaniu babeczki z borówkami które zachwycą twoich znaj...
Odsłon: 660
Twaróg w chlebie
Będąc w odwiedzinach na wsi, zostałam poczęstowana nadziewanym chlebem. Chle...
Odsłon: 89