Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 63 Ocena: 1548
Dodano: 24.11.2010
Odsłon: 12466
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Parówki kroimy w plasterki i podsmażamy. Dodajemy przeciśnięty czosnek a następnie cebulę pokrojoną w piórka. Kiedy cebula zmięknie dodajemy pokrojony w kostkę pomidor a następnie kukurydzę.
Doprawiamy sporą ilością papryki. Oregano i bazylią dodajemy wg uznania no i oczywiście chili na ostry smaczek.
Opcjonalnie można dodać pieczarki i/lub paprykę(jeśli mamy w lodówce)
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

karolciaa 11 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Zaintrygowała mnie nazwa, więc zajrzałam...i było warto :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

mimi619 09 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Pycha ;)0 Kto głosował? | Odpowiedz

gemka 24 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
a ja dodaje fasolke ale ta czerwona z puszki i tez jest pycha ale wersji z parowkami tez sprobuje:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ivette 24 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
Ja dodaje do tego jeszcze paprykę czerwona i fasolkę szparagową + ketchup - POLECAM MOJĄ WERSJĘ! Jest nprawdę pyyyyszna...:))))0 Kto głosował? | Odpowiedz