Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna, szybka przekąska "na raz". Zaletą koreczków jest możliwość wykorzystania pozostałości produktów, użytych do innych dań.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 898
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12715
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1007
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 898
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12715
Składniki
Ser kroimy w drobną kostkę. Pomidorki kroimy na pół. Następnie nadziewany wykałaczki w kolejności: - mozzarella - bazylia - pomidor - oliwka. Gotowe koreczki oprószamy świeżo zmielonym pieprzem. I tyle, smacznego.