Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siła tkwi w prostocie. Jeśli macie ochotę przygotować smaczną i sycącą przekąskę na spotkanie z gośćmi, przetestujcie ten przepis na paszteciki z nadzieniem grzybowym - wystarczy kilka minut roboty, a efekt powala na kolana.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30894
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Cebulkę obierz, pokrój w kostkę i podsmaż na oleju. Mięso umyj, pokrój w kostkę i również podsmaż. To samo zrób z grzybami. Wszystko razem wymieszaj i dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Ciasto rozwiń. Podziel na 8 kawałków. Na każdy nałóż po równo mięsa, grzybów i cebulki. Zwiń w paszteciki. Posmaruj wierzch roztrzepanym żółtkiem.
Piekarnik nagrzej do 180 stopni Celsjusza. Piecz ok. 15 minut, aż paszteciki się zarumienią.
Przed podaniem paszteciki ostudź. Świetnie smakują jako dodatki do zup, ale podane samodzielnie również będą wyborne.