Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siła tkwi w prostocie. Jeśli macie ochotę przygotować smaczną i sycącą przekąskę na spotkanie z gośćmi, przetestujcie ten przepis na paszteciki z nadzieniem grzybowym - wystarczy kilka minut roboty, a efekt powala na kolana.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 827
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 104
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 199
Polecam, pychota.
Odsłon: 489
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 283
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 827
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 104
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 199
Polecam, pychota.
Odsłon: 489
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 283
Składniki
Cebulkę obierz, pokrój w kostkę i podsmaż na oleju. Mięso umyj, pokrój w kostkę i również podsmaż. To samo zrób z grzybami. Wszystko razem wymieszaj i dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Ciasto rozwiń. Podziel na 8 kawałków. Na każdy nałóż po równo mięsa, grzybów i cebulki. Zwiń w paszteciki. Posmaruj wierzch roztrzepanym żółtkiem.
Piekarnik nagrzej do 180 stopni Celsjusza. Piecz ok. 15 minut, aż paszteciki się zarumienią.
Przed podaniem paszteciki ostudź. Świetnie smakują jako dodatki do zup, ale podane samodzielnie również będą wyborne.