Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny i soczysty tatar rybny na bazie filetów śledziowych z marynowanymi pieczarkami oraz dodatkiem warzyw. Tatar narodził się po małym czyszczeniu lodówki, ale było warto :)
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 604
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 773
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 604
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 773
Składniki
Filety śledziowe odsączamy z nadmiaru oleju na ręczniku papierowym i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy, a pieczarki, kiszonego ogórka oraz połowę czerwonej papryki także kroimy w kosteczkę. Do pokrojonych składników dodajemy sos sojowy i doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ewentualnie solą. Wszystko mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)