Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny i soczysty tatar rybny na bazie filetów śledziowych z marynowanymi pieczarkami oraz dodatkiem warzyw. Tatar narodził się po małym czyszczeniu lodówki, ale było warto :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3116
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 248
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 117
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3116
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 248
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 117
Składniki
Filety śledziowe odsączamy z nadmiaru oleju na ręczniku papierowym i kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek siekamy, a pieczarki, kiszonego ogórka oraz połowę czerwonej papryki także kroimy w kosteczkę. Do pokrojonych składników dodajemy sos sojowy i doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ewentualnie solą. Wszystko mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)