Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański tatar z lososia to smaczne i zdrowe danie, które jest źródłem wielu ważnych składników odżywczych. Tofu jest bogate w białko, witaminy i minerały, a także ma niską zawartość tłuszczu, co czyni je idealnym zamiennikiem mięsa. W połączeniu z cebulą, czosnkiem i masłem orzechowym, tatar jest pełen smaku i aromatu.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
1. W rondelku rozgrzej olej i dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz czosnek. Smaż na średnim ogniu, aż cebula zmięknie. 2. Dodaj filet z tofu do rondelka i smaż przez 5 minut, aż lekko się zrumieni. 3. W misce wymieszaj sok z cytryny, masło orzechowe, sól i pieprz. 4. Dodaj do miski smażone tofu z cebulą i czosnkiem, natkę pietruszki i wymieszaj dokładnie. 5. Ułóż porcję wegańskiego tatara na kromce chleba żytniego i podawaj.